Websiteniz için kolayca alabileceğiniz 50000 adet ücretsiz backlink

Websiteniz için kolayca alabileceğiniz 50000 adet ücretsiz backlink

Backlinkler SEO'nun kalbidir. Bu yüzden web sitenizin ya da blogunuzun backlinklerinin olmaması, arama sonuçlarında iyi bir konum almayacağı ve hızlı bir şekilde dizine eklenemeyeceği anlamına gelir. Geri bildirim almanın iki yolu vardır :

Birincisi kendiliğinden oluşan doğal backlinklerdir. İkincisi ise ücret karşılığı aldığımız backlink hizmetidir. Doğal backlinlerin  oluşması için internet ortamında çok geniş bir yelpazeye sahip olmanız gerekmektedir (Diğer sitelere yorum yapmak, forumlara bilgi içeren yazılar yazma gibi) ve bu biraz zaman alabilir. Ancak yeterince zamanınız yoksa, profesyonel bir işletme web sitesi yayınlıyorsanız ve hızlı bir şekilde bir hedefe ulaşmanız gerekiyorsa otomatik backlink son seçeneğiniz olacak. Otomatik backlink almak için ücretli bağlantı paketi satın almanız gerekecek (Seo paketleri) veya aşağıda vermiş olduğum backlink sitelerinden ücretsiz olarak başlayabilirsiniz.

Ancak google'nin bu tür baclinkeri pek tavsiye etmediğini ve sevmediğini de ayrıca bilmeniz de fayda var. Çünkü aslında en faydalı backlink kendiliğinden oluşan doğal backlinklerdir.

+ 50000 adet ücretsiz backlink


İşte ücretsiz backlink alabileceğiniz siteler :


Index kings
Hızlı web sitesi gönderen indeks kralları, web sitenizi çeşitli web sitesi istatistik sitelerine gönderecek ve sitenize Google'da daha iyi endekslenecek ve derecelendirilecektir. Bu nedenle Indexkings ile ücretsiz 15000 backlink edinin Derin Bağlantı daha fazla +570 sunum sunar.

Y.M.E daily Backlink Builder
Bu backlink oluşturma aracı, URL'nizi otomatik olarak ücretsiz geri dönüş sağlayan +11.500 farklı web sitesine gönderir. Listemizdeki tüm web siteleri, ücretsiz web sitesi listeleri, site istatistikleri ve özel URL'lere sahip site raporları sağlar.

BackLinkr
Otomatik olarak (+2500) yüksek kaliteli geri bağlantı oluşturur
-İyi kurulmuş web sitelerinde üretilen backlink oluşturulan web siteleri,

Im talk website submitter
Im talk website submitter web siteniz için 1800 + ücretsiz geri bağlantı oluşturacaktır. Bu web sitesinin tamamı genelde Whois, bize, web sitesi inceleme yazım hatası web sitesine ait. Bu geri bağlantıların hiçbiri takip edilmemektedir ancak bu web sitelerinin çoğu Google botu ve diğer arama motorları tarafından taranmaktadır.

2000 backlink
Bu ücretsiz geri bağlantı oluşturucu aracı, web sitesi hakkında 2500 sayfa oluşturacak ve size 2500 geri dönüş sağlayacaktır. Bazıları izlemiyor ve bazıları takip ediyor ancak bu web siteleri düzenli olarak Google botlar tarafından taranıyor.

Get Free Backlinks
Bu araç size 5000'den fazla bedava geri dönüşü nereden alabileceğiniz veya oluşturabileceğiniz bir liste sunmuştur.

Domain Pinger
Alan Adı Pinger, alan adınızı 2450'den fazla farklı web sitelerine pingleyerek, ücretsiz listeleri kabul eden çok sayıda web sitesi içeriyor ve çoğunlukla web site hakkında genel bilgiler içeren dizinleri olan bilgi içeriyor. Web sitenizi pingleyin ve binlerce ÜCRETSİZ geri dönüş alın.

Seo unity
Bu ücretsiz geri bağlantı kurucu aracı otomatik olarak web sitenizin URL'sini 1853 farklı web sitesine gönderecektir. Bu aracı kullanmanın avantajı, her gönderim web sitesinin spam olmayan ve yasal olarak web sitesi olan bir ana listede toplanmış ve doğrulanmış olmasıdır. Yani web siteniz için 1853 ücretsiz geri alabilirsiniz.

2500 backlink
Anında 2500 geri bağlantı oluşturur.

Kalsey
Ücretsiz Backlink Generator, web yöneticileri ve servis sağlayıcılar için mükemmel bir araçtır. Tüm geri bağlantılar tanınmış web info sitelerinden ve 0'dan 8'e kadar çeşitli PR içeriyor. Mix of Dofollow ve Nofollow. 2500 geri bağlantı oluşturur.

Autobacklinkbuilder 
Bu balcklink servisi, web sitenize işaret eden ve geri bağlantıları ile web siteniz hakkında 2,500+ sayfa oluşturur. Google tarafından düzenli olarak taranan karışık ama iyi kurulmuş web sitelerini takip etmeyin.

Ser Backlink
1 tıklamayla Backlinks üretir ve bunları otomatik olarak ping eder. Oluşturduğunuz tüm URL'leri, geri bağlantıları ve pingleri gerçek zamanlı olarak tam bir rapor alın. Otomatik olarak 2500 Backlink Oluşturun ve Pingleyin.

Zone Auto Backlink
Web sitenize / blogunuza ilişkin bu web sitelerinin herkes hakkında sayfalar oluşturarak web sitenize geri dönen yaklaşık 2500'den fazla farklı sayfaya neden olur. Bazıları takipsizdir.

Excite submit
Bu araç, tek bir tıklamayla 1506 Web Siteleri ve Hizmetine URL'nizi gönderir ve Ping yapar.

Useme
Useme, bağlantısını, ücretsiz listeler gibi 2400+ farklı web sitesine otomatik olarak ping gönderecektir.

 

Previous
Next Post »

1 yorum:

Hızlı yorum Comments
Ücretsiz Backlink
Geliştirici
13 Temmuz 2018 02:57 ×

Teşekkürler.

İlk yorum için teşekkür ederimÜcretsiz Backlink. Buralarda ol mutlaka cevap yazıcam sana :)
Cevap ver
avatar
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Katkıda Bulunanlar

Geliştirici ol